Servis

Nudimo vam servis v garancijski in izven garancijski dobi  opreme za pralnice perila PRIMUS za katero smo pooblaščeni zastopnik , prav tako pa vam nudimo servis za stroje za kemično čiščenje proizvajalca FIRBIMATIC in likalne mize proizvajalca PONY.

Razen zgoraj navedenega pa vam nudimo servis ostalih znamk opreme za pralnice v izven garancijski dobi!

Ekipa usposobljenih serviserjev z lastnim voznim parkom popravlja stroje na področju republike Slovenije in republik  bivše Jugoslavije.

Servisna služba ima neprekinjeno serviserja na področju Ljubljane z okolico!

Opremo , ki jo kupite vam pripeljemo , vnesemo v prostor , priključimo , izvršimo preizkusni pogon ter usposobimo osebje pralnice za delo z novimi stroji.  Na vašo željo naredimo manjše posege na vodovodni instalaciji ( posegi potrebni za priključitev opreme ) , elektro instalaciji ter vam naredimo manjše sisteme ta odvod zraka iz sušilnih in likalnih strojev . Staro opremo na željo stranke odpeljemo.

Na vašo željo vam določene stroje lahko obnovimo ali predelamo na drugo vrsto programatorja. Svetujemo vam pri rednem vzdrževanju strojev in opravljamo redne servise na novi opremi kot jo predpisuje proizvajalec opreme.

Serviserji odhajajo na redna šolanja k proizvajalcem opreme in s tem vzdržujejo visoko strokovnost in znanje za popravilo vaše opreme .Za ta šolanja jim proizvajalec opreme izda certifikate s katerimi dokazujemo usposobljenost servisne ekipe.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih