O podjetju

Podjetje Pralna tehnika d.o.o. se ukvarja s prodajo in servisiranjem profesionalne opreme za pralnice perila in kemične čistilnice. Podjetje je ekskluzivni prodajalec in serviser za prodajo opreme za pralnice perila priznanega belgijskega proizvajalca PRIMUS na področju Slovenije in republik bivše Jugoslavije. Prav tako pa je ekskluzivni zastopnik za opremo za kemično čiščenje italijanskega proizvajalca FIRBIMATIC na področju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Makedonije.

Naše podjetje je v letu 2006 postalo tudi ekskluzivni zastopnik za opremo PONY ki vključuje likalne mize, preše in lutke za likanje perila in oblačil ter detaširne mize za kemične čistilnice. Na željo stranke pa lahko dobavimo ali svetujemo pri nakupu razne dodatne opreme za pralnice perila in kemične čistilnice kot so regali za zlaganje perila, naprave za označevanje tekstila, vozički za prevoz čistega in umazanega perila po objektih, ....

Podjetje prodaja tudi likalnike s koriti proizvajalca KANNEGIESSER in LAPAUW. Prav tako pa dobavljamo vso ostalo opremo iz prodajnega programa teh dveh proizvajalcev. Za ta dva proizvajalca je zagotovljena servisna služba na področju republike Slovenije!

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih