Servisna služba

Nudimo vam servis v garanacijski in izven garancijski dobi  opreme za pralnice perila PRIMUS za katero smo pooblaščeni zastopnik , prav tako pa vam nudimo servis za stroje za kemično čiščenje proizvajalca FIRBIMATIC in likalne mize proizvajalca PONY .

Razen zgoraj navedenega pa vam nudimo servis ostalih znamk opreme za pralnice v izven garancijski dobi!

Ekipa usposobljenih serviserjev z lastnim voznim parkom popravlja stroje na področju republike Slovenije in republik  bivše Jugoslavije .

Servisna služba ima neprekinjeno serviserja na področju Ljubljane z okolico !

Opremo , ki jo kupite vam pripeljemo , vnesemo v prostor , priključimo , izvršimo preizkusni pogon ter usposobimo osebje pralnice za delo z novimi stroji .  Na vašo željo naredimo manjše posege na vodovodni instalaciji ( posegi potrebni za priključitev opreme ) , elektro instalaciji ter vam naredimo manjše sisteme ta odvod zraka iz sušilnih in likalnih strojev . Staro opremo na željo stranke odpeljemo .

Na vašo željo vam določene stroje lahko obnovimo ali predelamo na drugo vrsto programatorja . Svetujemo vam pri rednem vzdrževanju strojev in opravljamo redne servise na novi opremi kot jo predpisuje proizvajalec opreme .

Serviserji odhajajo na redna šolanja k proizvajalcem opreme in s tem vzdržujejo visoko strokovnost in znanje za popravilo vaše opreme .Za ta šolanja jim proizvajalec opreme izda certifikate s katerimi dokazujemo usposobljenost servisne ekipe . Certifikate o usposobljenosti serviserjev lahko vidite tukaj !

Referenčna lista servisa Pralna tehnika d.o.o.

 kombi  slika avta
More in this category: « Storitve
Prijavite se na naše E-novice

Tweeter objave

This user has reached the maximum allowable queries against Twitter's API for the hour.

O nas

Podjetje Pralna tehnika d.o.o. se ukvarja s prodajo in servisiranjem profesionalne opreme za pralnice perila in kemične čistilnice.  Preberi več ...

Naša pisarna

Ulica Kraljeviča Marka 6 
2000 Maribor
Slovenija

Telefon : +386 2 330 44 00
Fax : +386 2 330 44 02
E-naslov
: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spletna stran v namen boljše izkušnje in v analitične namene uporablja neškodljive piškote. Če se strinjate, da v vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen, kliknite gumb "Strinjam se" Več o tem preberite tukaj..

Sprejmem piškotke s te strani.