Prodaja rezervnih delov

V našem podjetju vam nudimo veliko število rezervnih delov za opremo za katero smo pooblaščeni zastopnik. Nudimo vam originalne rezervne dele ali enako kakovostne nadomestne del. Veliko skladišče zagotavlja hitro dobavo rezervnih delov v garancijski in izven garancijski dobi.

V kolikor dela ni na skladišču vam ga v najkrajšem možnem času dobavimo. Na željo stranke lahko v nujnih primerih preko hitre pošte ( DHL, FEDEX, ... ) del dobavimo v 24 urah ( v kolikor je navedeni del na skladišču proizvajalca ) potrebno je le poravnati stroške hitre pošte.

Nudimo pa vam tudi rezervne dele za ostale proizvajalce pralne opreme. V ponudbi so tudi različni potrošni materiali kot so voski za likalnike, vodilni trakovi, vrečke za perilo, ...

Za vse kar potrebujete se lahko obrnete na našo slušbo prodaje rezervnih delov ali e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nekaj iz naše ponudbe rezervnih delov pa lahko vidite v spodnji tabeli.

Programatorji za pralne stroje
Elektromagnetni ventili za paro
Ventili za izpust vode
Razni gumijasti deli
Frekvenčni regulatorji za pralne stroje
Elektronike za vžig plina
Razni pnevmatski ventili za stroje za kemično čiščenje
Termostatski ventili za stroje za kemično čiščenje
Frekvenčni regulatorji za likalnike
Elektromagnetni ventili za vodo
Prijavite se na naše E-novice

Tweeter objave

This user has reached the maximum allowable queries against Twitter's API for the hour.

O nas

Podjetje Pralna tehnika d.o.o. se ukvarja s prodajo in servisiranjem profesionalne opreme za pralnice perila in kemične čistilnice.  Preberi več ...

Naša pisarna

Ulica Kraljeviča Marka 6 
2000 Maribor
Slovenija

Telefon : +386 2 330 44 00
Fax : +386 2 330 44 02
E-naslov
: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spletna stran v namen boljše izkušnje in v analitične namene uporablja neškodljive piškote. Če se strinjate, da v vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen, kliknite gumb "Strinjam se" Več o tem preberite tukaj..

Sprejmem piškotke s te strani.