Prodajni program

Prodajni program našega podjetja obsega opremo za pralnice perila in kemične čistilnice.

Pralnice perila:

Prodajamo pralne, sušilne in likalne stroje priznanega belgijskega proizvajalca PRIMUS. Proizvajalec PRIMUS je lastnik certifikatov ISO14001 in ISO9001!

Prodajni program obsega tudi koritne likalnike belgijski proizvajalcev LACO in LAPAUW za katere smo ekskluzivni zastopnik na področju bivše Jugoslavije.
Na željo strank pa lahko dobavimo tudi izdelke iz prodajnega programa nemškega proizvajalca KANNEGIESSER katerega zastopamo na področju Slovenije.

Kemične čistilnice:

Smo ekskluzivni zastopnik za stroje za kemično čiščenje italijanskega proizvajalca FIRBIMATIC na področju Slovenije, Hrvaške.

Kot dodatni program vam ponujamo vso opremo za končno obdelavo tekstila in oblačil v kemičnih čistilnicah proizvajalca PONY iz Italije za katerega smo prav tako ekskluzivni zastopnik. Na voljo vam je obsežen program likalnih miz, detaširnih miz ter lutk za obdelavo tekstila.

Dodatna oprema:

V kolikor potrebujete za vašo pralnico perila ali kemično čistilnico različne regale za odlaganje perila, vozičke za prevoz umazanega in čistega perila, opreme za označevanje tekstila, tehtnice ali vrečke za pranje različnih vrst perila v pralnem stroju smo pravi naslov za vas. Vse to in še več je možno dobiti na našem naslovu.

More in this category: Storitve »
Prijavite se na naše E-novice

Tweeter objave

This user has reached the maximum allowable queries against Twitter's API for the hour.

O nas

Podjetje Pralna tehnika d.o.o. se ukvarja s prodajo in servisiranjem profesionalne opreme za pralnice perila in kemične čistilnice.  Preberi več ...

Naša pisarna

Ulica Kraljeviča Marka 6 
2000 Maribor
Slovenija

Telefon : +386 2 330 44 00
Fax : +386 2 330 44 02
E-naslov
: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spletna stran v namen boljše izkušnje in v analitične namene uporablja neškodljive piškote. Če se strinjate, da v vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen, kliknite gumb "Strinjam se" Več o tem preberite tukaj..

Sprejmem piškotke s te strani.