Likalniki PRIMUS, LAPAUW, KANNEGIESSER

V prodajnem programu imamo likalnike delovne površine od 1 do 3,2 metra .

Manjši koritni likalniki so premera valja  25 in 30 cm in imajo za medij gretja elektriko. Likalniki so namenjeni likanju ravnega perila.

Tračni likalniki so dobavljivi v dimenzijah valjev 35 ali 50 cm in delovne površine od 1,4 do 3,2 m. Medij gretja na likalnikih je lahko elektrika, para ali plin. Likalniki so namenjeni sušenju in likanju ravnega perila. V prodajnem programu so tudi likalniki tipa IF kateri imajo integrirano zlagalko perila in tipa IFF kateri imajo vgrajeno vlagalko in zlagalko perila.

Pri likalnikih večjih dimenzij  in s koriti vam ponujamo likalnike proizvajalca LAPAUW iz Belgije. Likalniki so različnih delovnih dimenzij, medij gretja na likalnikih pa je lahko elektrika, para, plin ali kurilno olje.

Na vašo željo pa lahko dobavimo tudi likalnike proizvajalca KANNEGIESSER .

Prav tako za oba proizvajalca LAPAUW in KANNEGIESSER prodajamo zlagalke in vlagalke perila prilagojene vašim potrebam v pralnicah perila.

Za podrobnejše informacije o likalnikih PRIMUS v angleškem jeziku kliknite na tip likalnika:

Ob nakupu strojev dobite navodila za uporabo v slovenskem jeziku!

Prijavite se na naše E-novice

Tweeter objave

This user has reached the maximum allowable queries against Twitter's API for the hour.

O nas

Podjetje Pralna tehnika d.o.o. se ukvarja s prodajo in servisiranjem profesionalne opreme za pralnice perila in kemične čistilnice.  Preberi več ...

Naša pisarna

Ulica Kraljeviča Marka 6 
2000 Maribor
Slovenija

Telefon : +386 2 330 44 00
Fax : +386 2 330 44 02
E-naslov
: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spletna stran v namen boljše izkušnje in v analitične namene uporablja neškodljive piškote. Če se strinjate, da v vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen, kliknite gumb "Strinjam se" Več o tem preberite tukaj..

Sprejmem piškotke s te strani.