Sušilni stroji znamke PRIMUS

Prodajni program zajema sušilne stroje kapacitete od 5 do 77 kg na polnjenje. Glede na kapaciteto je možni medij gretja elektrika, para ali plin ( zemeljski ali propan/butan ). Pri sušilniku kapacitete 5 kg je možnost izvedbe s kondenzacijsko posodo.

Sušilniki so prašno barvani v barvi inox-a ( kapacitete 9-35 kg ) in bele barve za kapaciteto 55 in 77 kg.

Glede na vaše želje vam sušilnik lahko opremimo s reverzibilnim pogonom, merilcem vlage in navadnim ali full control programatorjem.

Sušilniki Primus imajo zaščitene in patentirane sisteme Powerdry , Radax in Sensodry o katerih si lahko več preberete v angleškem jeziku na prospektih pod spodnjimi ikonami.

Za prospekt v angleškem jeziku kliknite na kapaciteto sušilnika, ki vas zanima:

Vsi sušilni stroji proizvajalca PRIMUS imajo izpis vseh potrebnih informacij o delovanju stroja v slovenskem jeziku. Prav tako pa dobite ob nakupu strojev navodila za uporabo v slovenskem jeziku!

More in this category: Sušilni kabineti »

powerdry

powerdry

powerdry

Prijavite se na naše E-novice

Tweeter objave

This user has reached the maximum allowable queries against Twitter's API for the hour.

O nas

Podjetje Pralna tehnika d.o.o. se ukvarja s prodajo in servisiranjem profesionalne opreme za pralnice perila in kemične čistilnice.  Preberi več ...

Naša pisarna

Ulica Kraljeviča Marka 6 
2000 Maribor
Slovenija

Telefon : +386 2 330 44 00
Fax : +386 2 330 44 02
E-naslov
: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spletna stran v namen boljše izkušnje in v analitične namene uporablja neškodljive piškote. Če se strinjate, da v vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen, kliknite gumb "Strinjam se" Več o tem preberite tukaj..

Sprejmem piškotke s te strani.