Mokro čiščenje

V kolikor želite v svoji pralnici imeti sistem mokrega čiščenja lahko za to uporabite naše stroje kapacitete 16 ali 22 kg.

KAJ JE MOKRO ČIŠČENJE?

NAMEN MOKREGA ČIŠČENJA Z STROJI PRIMUS

Mokro čiščenje je namenjeno čiščenju modernih in občutljivih vrst tekstila z vodo in okolju prijaznimi tekočimi pralnimi sredstvi. Sistem mokrega čiščenja je možno uporabljati na pralnih strojih PRIMUS kapacitete 16 in 22 kg. Pri čiščenju bombažnih tkanin lahko uporabljamo 80%kapacitete stroja, pri ostalih materialih ( volna, angora, svila, ... ) pa lahko uporabljamo 50% kapacitete stroja. Prav tako pa lahko z sistemom mokrega čiščenja preko vgrajene šobe na vratih stroja vršimo impregnacijo oblačil.

SISTEM MOKREGA ČIŠČENJA

Za mokro čiščenje se uporablja klasični pralni stroj na katerega je vgrajen sistem 4 peristaltičnih črpalk. Stroj lahko uporabljamo kot klasični pralni stroj v kolikor pa želimo mokro čiščenje uporabimo programe namenjene mokremu čiščenju. Črpalke so električno povezane s programatorjem pralnega stroja. Preko posebej narejenih programov je možno z njimi dozirati različna čistilna sredstva potrebna za mokro čiščenje. V kolikor želite na stroju imeti tudi sistem impregnacije je potrebno vgraditi zraven črpalk majhen kompresor preko katerega pršimo impregnacijsko sredstvo na oblačila ali tekstil v bobnu pralnega stroja.

PROGRAMI NAMENJENI MOKREMU ČIŠČENJU

V programator pralnega stroja serviserji pri montaži sistema za mokro čiščenje vstavijo različne programe za čiščenje različnih vrst oblačil Programi so narejeni tako, da čim manj poškodujejo tekstil v stroju. V samih programih se za različne vrste tekstila uporablja različna hitrost obračanja bobna in časa čiščenja. Centrifugiranje različnih vrst perila se določa glede na vrsto tekstila in navodila proizvajalca tekstila. Programi za mokro čiščenje, ki jih vstavljamo v programator so narejeni v sodelovanju z proizvajalcem BUFA katerega artikle uporabljamo za mokro čiščenje v strojih proizvajalca PRIMUS!

Vsi pralni stroji proizvajalca PRIMUS imajo izpis vseh potrebnih informacij o delovanju stroja v slovenskem jeziku. Prav tako pa dobite ob nakupu strojev navodila za uporabo v slovenskem jeziku!

 

powerdry

powerdry

powerdry

powerdry

powerdry

Prijavite se na naše E-novice

Tweeter objave

This user has reached the maximum allowable queries against Twitter's API for the hour.

O nas

Podjetje Pralna tehnika d.o.o. se ukvarja s prodajo in servisiranjem profesionalne opreme za pralnice perila in kemične čistilnice.  Preberi več ...

Naša pisarna

Ulica Kraljeviča Marka 6 
2000 Maribor
Slovenija

Telefon : +386 2 330 44 00
Fax : +386 2 330 44 02
E-naslov
: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spletna stran v namen boljše izkušnje in v analitične namene uporablja neškodljive piškote. Če se strinjate, da v vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen, kliknite gumb "Strinjam se" Več o tem preberite tukaj..

Sprejmem piškotke s te strani.